Maak Je Klaar Voor Een No-Fuss Vakantie Volgende Keer

Reizen is leuk en spannend, vooral als je weet waar je naartoe gaat. Veel mensen maken de fout om te veronderstellen dat ze in staat zullen zijn om met de lokale bevolking te praten en een routebeschrijving te krijgen. U de onderstaande tips gebruiken om te voorkomen dat u verdwaald raakt op een locatie die nieuw voor u is.

Wanneer u naar het buitenland reist, moet u ervoor zorgen dat u een fotokopie van uw paspoort en andere belangrijke documenten op een aparte locatie van de originelen draagt. Het hebben van een kopie van uw paspoort zal het proces om het te vervangen bij het lokale Amerikaanse consulaat of ambassade aanzienlijk versnellen. U ook een kopie achterlaten met een vriend thuis.

Het inpakken van uw koffer slimmer zal u toelaten om meer plezier te brengen! De beste manier om de ruimte in uw bagage te maximaliseren is om een item plat te leggen en het op te rollen. Rol zoveel dingen als je en fit ze nauw samen. Het vullen van sokken en ondergoed in je schoenen zal je nog meer ruimte besparen.

Wanneer u van plan bent een reis, overweeg dan uw behoeften. Als u van plan bent op backpacken, bijvoorbeeld, een camera met een oplaadbare batterij waarschijnlijk niet zal werken voor je. U wilt een camera die u uitschakelen en op snel en dat zal vrijwel onmiddellijk richten.

Als u van plan bent om te kiezen voor een nachtvlucht of gewoon een zeer lange vlucht in het algemeen, kan het het beste zijn om een soort van slaap hulp te brengen. Het is heel moeilijk om sowieso op vliegtuigen te slapen, maar als je een slapende hulp neemt vlak voor het opstijgen, kun je vers op je bestemming aankomen en klaar om de wereld op te nemen!

Terwijl u uw vakantie plan, wees niet verlegen over het gebruik van uw Frequent Flyer Miles voor een breed scala van reizen extraatjes. Het aanleggen van uw Miles is geen goed idee, want niemand weet of ze in de toekomst iets waard zullen zijn. Ga je gang en ruil ze in voor een gratis vlucht of iets anders dat je reiservaring een beetje gemakkelijker zou maken.

Als u een huurauto nodig heeft voor uw reis, vraag dan uw reisagent welke autoverhuurbedrijven beschikbaar zijn tijdens uw reizen. Er zijn verschillende bedrijven die verschillende steden in de wereld bedienen. Met behulp van uw reisagent bespaart u de moeite en tijd, bellen rond, proberen om de beste auto en tarief te vinden.

Probeer bij het vliegen altijd licht te pakken. Mix en match outfits en pak alleen de essentie waar mogelijk. Het verpakken van slechts één koffer betekent minder bagage om drukke luchthavens en veiligheid te vervoeren. Het betekent ook meer geld in je zak, met de stijgende bagagekosten die de meeste luchtvaartmaatschappijen in rekening brengen.

Om jetlag te voorkomen en ziek te worden tijdens het vliegen, zorg ervoor dat u veel water drinkt. Gehydrateerd blijven terwijl u vliegt, zal uw energie niveaus verhogen en vermoeidheid bestrijden. Je altijd vragen om water aan boord, maar het is vaak gemakkelijker om een grote fles water te kopen nadat je door de beveiliging bent geweest.

Wees zeer voorzichtig met het verzenden van SMS-berichten tijdens het reizen. Hoewel de roamingkosten in uw eigen land steeds minder vaak voorkomen, doet u er niet aan de fout te veronderstellen dat uw ‘ Unlimited texting ‘ plan geldig is in het buitenland en Informeer bij uw telefoon bedrijf. Veel reizigers zijn thuiskomen van vakantie te vinden een onverwacht grote telefoonrekening te wachten voor hen als gevolg van overzeese gebruikskosten.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u weer verdwaald raakt als u op reis bent als u de tips volgt die in dit artikel zijn gegeven. Je moet verantwoordelijk zijn als je op reis bent en zeker zijn dat je niet ergens naartoe gaat dat je echt niet wilt zijn.